top of page

Tilaus- & toimitusehdot - joihin sitoudut tilatessasi

Tietoa yrityksestä:    (scroll down for english)

Korut valmistaa ja toimittaa TTM-Jewelry tmi, 'Talking to myself jewelry', 2300055-6, 13210 Hämeenlinna. Kaikki hinnat sisältää alv24%. Pidätän oikeuden kaikkien ehtojen ja hintojen muutoksiin. 

TTM-Jewelry on yhden naisen yritys ja unelma. Valmistan kaiken itse ja vastaan kaikesta itse. Sen lisäksi, että ylläpidän nettikauppaa, kierrän myös tapahtumia (nyt pandemia-aikaan harvemmin) sekä teen tuotteita jälleenmyyjille;

Metkunen

Tuomiokirkonkatu 36,Tampere

Kauppakatu 13, Jyväskylä.

https://metkunen.fi/

 

Kärsin muutamasta kroonisesta sairaudesta kuten mm migreenistä ja kivuista, jotka valitettavasti välillä hidastavat ja vaikeuttavat työntekoa, kuten mm postitusta. 

Jos pitkät postitusajat turhauttaa, on varmasti parempi, että tulet ostamaan korut suoraan tapahtumasta missä pääset tutkailemaan laajempaa valikoimaa ja saat ne heti käyttöösi, tai sitten voit vierailla Tampereen tai Jyväskylän Metkusessa.

Ajantasalla oleva keikkalista löytyy aina facebookin kiinnitetystä postauksesta ja instagramista. 

https://www.facebook.com/TalkingToMyselfJewelry/

https://www.instagram.com/talkingtomyself_jewelry/

Pyrin aina ripeään postittamiseen, mutta terveydentilani usein vaatii, että teen töitä omassa tahdissani ja omilla ehdoillani. Joten olen hurjan kiitollinen jokaiselle kärsivälliselle asiakkaalle! 

Koru-info:

Korut on pääasiallisesti valmistettu käsin fimosta sekä hartsista, leikattu akryylistä tai painettu omasta taiteestani. Koska korut ovat käsinvalmistettu, tulee niissä aina olemaan mahdollisesti pieniä kauneusvirheitä ja kädenjälki näkymään. 

Pyrin aina ottamaan mahdollisimman tarkat tuotekuvat, mutta kuvaruutujen valoisuuksien ja sävyjen vaihdellen laitteen mukaan saattaa tuotteiden sävy poiketa kuvista. Tilaamalla hyväksyt tämän. 

HUOM: Mikään valmistamani tuote EI ole lelu eikä tarkoitettu syötäväksi/juotavaksi! Eikä tule antaa pienille lapsille! 

 

Korujen huolto: 

Pyrin aina korujen valmistuksessa parhaimpaan mahdolliseen laatuun, mutta voit myös itse vaikuttaa paljon siihen, miten hyvin ostamasi koru/asuste säilyy ja kestää ajan hammasta. Korut kuluu ihan yhtälailla käytössä kuten vaatteetkin, eivätkä ole ikuisia mikäli ne joutuvat kovalle kulutukselle. 

Korut voi pestä kevyesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Vältä kovaa hankausta ettei korun pinta naarmuunnu (mahdollinen lakkapinta lähde irti) ja näin kerää herkemmin likaa/kellastu. Mikäli korussa on metalliosia, kuivaan ne hyvin huolellisesti, etteivät ne ruostu. 

Hartsia voi kellastaa kemikaalit jolle se saattaa altistua kuten hiuslakka, hajusteet, KÄSIDESI ym. Jos sen päälle tippuu ruokaa tai se altistuu rankasti auringonpaisteelle, tai on jatkuvassa ihokontaktissa. Kellastuneisuutta ei voi korjata, joten oma huolenpito on erityisen tärkeää. 

Tapahtumissa korjaan katkenneita ketjuja ilmaiseksi, kokonaan uusi ketju maksaa 1-2€ riippuen ketjusta. Voin myös vaihtaa uudet korvakorunkoukut vahingoittuneiden tilalle. 

Maksutavat: 

Maksutapana toimii toistaiseksi ainoastaan Wixin tarjoama suojattu kortti-maksu verkkopankin kautta. 

Tapahtumissa käy käteinen sekä korttimaksu. (Mahdollisesti myös mobilepay)

Postitus:

Postitan tuotteet aina mahdollisimman pian, mutten voi luvata nopeaa postitusta aiemmin mainituista syistä. Mikäli tilauksella on kiire, ota minuun yhteyttä ENNEN tilausta, niin pystyn kertomaan saanko tilauksesi pikaisesti matkaan. 

Tapahtumien lähellä postitus tulee olemaan hidasta, koska teen kaiken yksin. Jos terveyteni reistailee, saattaa postitus venyä useilla viikoilla. Mikäli haluat korut itsellesi nopeasti, suosittelen silloin ostamaan korut tapahtumista tai jälleenmyyjiltä (joilla myös postitus vaihtoehto!). 

Kiitos ymmärryksestä! 

Sesonkien aikaan ilmoitan etusivulla päivämäärät mihin mennessä tulee tilata, jotta tilaus ehtii perille esim Halloweeniksi tai jouluksi. 

Postitan tällä hetkellä vain Suomen sisällä. 

Postitus ja paketointi kulut 8,90€.

Pyrin käyttämään mahdollisimman paljon kierrätettyjä pakkausmateriaaleja luonnon säästämiseksi. Pienimmät tilaukset lähtevät kuoressa ja suuremmat seurattuna pakettina. Jos haluat varmistaa tilauksellesi seuratun postituksen, voit ostaa seurannan erikseen mukaan tilaukseen. 

(Suuret tuotteet kuten sarvipannat lähevät automaattisesti seuratulla paketilla.) 

En vastaa muiden osapuolien tai luonnon aiheuttamista vahingoista tai viivästyksistä. Mikäli tilauksesi saapuu vahingoittuneena, tulee siitä reklamoida postille. 

En myöskään vastaan asiakkaan antamasta virheellisestä informaatiosta, joten varmista, että antamasi tiedot ovat todellakin oikein! Mikäli annat väärän osoitteen tai muuta vastaavaa, jonka takia tilaus palautuu takaisin minulle, ei tilausta katsota peruuntuneeksi, vaan sinun tulee antaa kunnollinen osoite ja maksaa uudelleen postimaksut. Sama pätee noutamatta jätettyihin tilauksiin. (Katso alta peruutus-ohjeet.)

Mikäli asut Hämeenlinnassa (tai Riihimäellä), on mahdollista sopia noudosta. Kunhan otat yhteyttä ENNEN tilausta, niin säästät postituskulut. 

Peruutus & palautus:

Tilauksen voi peruuttaa 14 päivän sisällä tilauksen saapumisesta perille.

Mikäli peruuttaessa tilausta ei ole vielä lähetetty, palautetaan koko summa ilmoittamallesi tilille kahden viikon sisällä. Mikäli tilausta ei ole vielä postitettu, mutta postimaksu on jo maksettu(tilaus on pakattu), palautetaan tilaussumma ilman postimaksua ilmoittamallesi tilillesi kahden viikon sisällä.

Mikäli tilaus on jo postitettu, noudata palautus-ohjeita;

Palautettavan tuotteen tulee olla vahingoittumaton ja avaamattomassa pakkauksessaan. (Vahingoittuneiden tai paketeistaan avattujen tuotteiden hintaa ei palauteta.)  Lähetä ensin sähköpostia ttm(a)saunalahti.fi ja ilmoita mitä olet palauttamassa ja miksi. Vasta kun olet saanut vastauksen palautusilmoitukseen, voit lähettää sen takaisin osoitteeseen jonka saat sähköpostilla. Palautus tulee lähettää seurannan kera, huolellisesti pakattuna, jonka kustannukset maksaa lähettäjä. Ilman seurantaa et voi todistaa lähetystä. Palautuksen saavuttua ehjänä perille, palautetaan tilauksen summa asiakkaan tilille kahden viikon sisällä. Postikuluja ei palauteta. 

Postista noutamatta jätetty tilaus ei ole peruutus. 

Tilaustyöt sekä ale-tuotteet ei ole palautuskelpoisia. 

Tietosuoja & asiakasrekisteri: 

Rekisterinpitäjä TTM-Jewelry 2300055-6, 13210 Hämeenlinna.

ttm(a)saunalahti.fi

Asiakasrekisteriin kerätään kunkin rekisteröidyn osalta seuraavat henkilötiedot:
Yksilöinti- ja yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite;

Jos rekisteröity edustaa yritystä tai muuta yhteisöä, kyseisen yrityksen tai muun yhteisön yksilöinti- ja yhteystiedot, kuten nimi, yritys- ja yhteisötunnus, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. 

Rekisteriin kerääminen on välttämätön toimenpide ostaessasi TTM-Jewelryn (2300055-6) tuotteita tai palveluja.
Henkilötietoja kerätään vain rekisteröidyltä itseltään puhelimitse, internetissä, sähköpostitse tai muulla rekisteröidyn ottamalla yhteystavalla.

Rekisterin tietoja käytetään tilausten toimittamiseen ja käsittelyyn sekä asiakassuhteiden ylläpitämiseen.
Rekisterin tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, eikä luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisteriin tallennetut henkilötiedot poistetaan aina 6kk välein.
Halutessaan rekisteröity voi nopeuttaa tietojen poistoa ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään. Tiedot poistetaan noin 30vrk yhteydenoton jälkeen.

Rekisterin tietoturvallisuus sekä henkilötietojen luottamuksellisuus, eheys ja käytettävyys varmistetaan asianmukaisin teknisin toimenpitein. Digitaalista rekisteriä suojataan ajan tasalla olevalla tietoturvaohjelmistolla. Paperiversiota ei ole.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastus- tai oikaisupyyntö voidaan myös tehdä toimittamalla pyyntö rekisterin yhteyshenkilölle.

Muuta:

TTM-Jewelry pidättää oikeuden kaikkiin tuotteisiinsa. Niitä ei saa kopioida eikä käyttää markkinointiin eikä jälleenmyyntiin ilman lupaa. TTM-Jewelry pidättää oikeuden myös kaikkiin kuviinsa. Niitä ei saa kopioida eikä käyttää mihinkään tarkoitukseen ilman lupaa. 

English:

(coming soon)

Payment Methods
bottom of page