Tilaus- & toimitusehdot - joihin sitoudut tilatessasi

Tietoa yrityksestä:

Korut valmistaa ja toimittaa TTM-Jewelry tmi, 'Talking to myself jewelry', 2300055-6, 13210 Hämeenlinna. Kaikki hinnat sisältää alv24%. Pidätän oikeuden kaikkien ehtojen ja hintojen muutoksiin. 

TTM-Jewelry on yhden naisen yritys ja unelma. Valmistan kaiken itse ja vastaan kaikesta itse. Kärsin muutamista kroonisista sairauksista kuten mm migreeneistä, jotka valitettavasti välillä hidastavat ja vaikeuttavat työntekoa, kuten mm postitusta. 

Yrityksen toiminnan pääpaino on tapahtumissa kiertely, jonka takia mm nettikaupan toiminta sijoittuu niiden ympärille. Tapahtumien lähellä toimitus tulee olemaan hidasta, ja toivon siihen ymmärrystä. 

Koska teen kaiken yksin, en voi taata koskaan muutamien päivien postitusaikoja jne. Jos tämä harmittaa kovasti, on varmasti parempi, että tulet ostamaan korut suoraan tapahtumasta missä pääset tutkailemaan laajempaa valikoimaa ja saat ne heti käyttöösi. Ajantasalla oleva keikkalista löytyy aina facebookin kiinnitetystä postauksesta ja myös instagramista. 

https://www.facebook.com/TalkingToMyselfJewelry/

Koru-info:

Korut on valmistettu käsin fimosta sekä hartsista. Koska korut ovat käsinvalmistettu, tulee niissä aina olemaan mahdollisesti pieniä kauneusvirheitä ja kädenjälki näkymään. 

Pyrin aina ottamaan mahdollisimman tarkat tuotekuvat, mutta kuvaruutujen valoisuuksien ja sävyjen vaihdellen laitteen mukaan saattaa tuotteiden sävy poiketa kuvista. Tilaamalla hyväksyt nämä. 

HUOM: Mikään valmistamani tuote EI ole lelu! Eikä tule antaa pienille lapsille! 

Mikään tuotteista ei myöskään ole tarkoitettu suuhun pistettäväksi tai ole syötävää vaikka siltä näyttäisikin. 

Korujen huolto: 

Pyrin aina korujen valmistuksessa parhaimpaan mahdolliseen laatuun, mutta voit myös itse vaikuttaa paljon siihen, miten hyvin ostamasi koru/asuste säilyy ja kestää ajan hammasta. Korut kuluu ihan yhtälailla käytössä kuten vaatteetkin, eivätkä välttämättä ole ikuisia mikäli ne joutuvat kovalle kulutukselle. 

Korut voi pestä kevyesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Vältä kovaa hankausta ettei korun pinta naarmuunnu ja näin kerää herkemmin likaa. Mikäli korussa on metalliosia, kuivaan ne hyvin huolellisesti, etteivät ne ruostu. 

Hartsia voi kellastaa kemikaalit jolle se saattaa altistua kuten hiuslakka ja hajusteet ym. Jos sen päälle tippuu ruokaa tai se altistuu rankasti auringonpaisteelle, tai on jatkuvassa ihokontaktissa. 

Maksutavat: 

Maksutapana toimii toistaiseksi ainoastaan Wixin tarjoama suojattu kortti-maksu verkkopankin kautta. 

Lisään mahdollisesti myöhemmin myös paypalin vaihtoehdoksi. 

Postitus:

Postitan tuotteet aina mahdollisimman pian, mutten voi luvata nopeaa postitusta yllä mainituista syistä. Mikäli tilauksella on kiire, ota minuun yhteyttä ENNEN tilausta, niin pystyn kertomaan saanko tilauksesi pikaisesti matkaan. 

Tapahtumien lähellä postitus tulee olemaan hidasta, koska teen kaiken yksin. Jos terveyteni reistailee, saattaa postitus venyä useilla viikoilla. Mikäli haluat korut itsellesi nopeasti, suosittelen silloin ostamaan korut tapahtumista joissa kierrän. 

Kiitos ymmärryksestä! 

Postitan tällä hetkellä vain Suomen sisällä. 

Postitus ja paketointi kulut 5,90€.

Pyrin käyttämään mahdollisimman paljon kierrätettyjä pakkausmateriaaleja luonnon säästämiseksi. Pienimmät tilaukset lähtevät kuoressa ja suuremmat seurattuna pakettina. Jos haluat varmistaa tilauksellesi seuratun postituksen, voit ostaa seurannan erikseen mukaan tilaukseen. 

(Suuret tuotteet kuten sarvipannat lähevät automaattisesti seuratulla paketilla.) 

En vastaa muiden osapuolien tai luonnon aiheuttamista vahingoista tai viivästyksistä. Mikäli tilauksesi saapuu vahingoittuneena, tulee siitä reklamoida postille. 

En myöskään vastaan asiakkaan antamasta virheellisestä informaatiosta, joten varmista, että antamasi tiedot ovat todellakin oikein! Mikäli annat väärän osoitteen tai muuta vastaavaa, jonka takia tilaus palautuu takaisin minulle, ei tilausta katsota peruuntuneeksi, vaan sinun tulee antaa kunnollinen osoite ja maksaa uudelleen postimaksut. Sama pätee noutamatta jätettyihin tilauksiin. (Katso alta peruutus-ohjeet.)

Mikäli asut Hämeenlinnassa, on mahdollista sopia noudosta. Kunhan otat yhteyttä ENNEN tilausta. 

Peruutus & palautus:

Tilauksen voi peruuttaa 14 päivän sisällä tilauksen saapumisesta perille. Mikäli peruuttaessa tilausta ei ole vielä lähetetty, palautetaan koko summa ilmoittamallesi tilille kahden viikon sisällä. Mikäli tilausta ei ole vielä postitettu, mutta postimaksu on jo maksettu, palautetaan tilaussumma ilman postimaksua ilmoittamallesi tilillesi kahden viikon sisällä. Mikäli tilaus on jo postitettu, noudata palautus-ohjeita;

Palautettavan tuotteen tulee olla vahingoittumaton ja avaamattomassa pakkauksessaan. (Vahingoittuneiden tai paketeistaan avattujen tuotteiden hintaa ei palauteta.)  Lähetä ensin sähköpostia ttm(a)saunalahti.fi ja ilmoita mitä olet palauttamassa ja miksi. Vasta kun olet saanut vastauksen palautusilmoitukseen, voit lähettää sen takaisin osoitteeseen jonka saat sähköpostilla. Palautus tulee lähettää seurannan kera, huolellisesti pakattuna, jonka kustannukset maksaa lähettäjä. Ilman seurantaa et voi todistaa lähetystä. Palautuksen saavuttua ehjänä perille, palautetaan tilauksen summa asiakkaan tilille kahden viikon sisällä. Postikuluja ei palauteta. 

Noutamatta jätetty tilaus ei ole peruutus. 

Tilaustyöt sekä ale-tuotteet ei ole palautuskelpoisia. 

Tietosuoja & asiakasrekisteri: 

Rekisterinpitäjä TTM-Jewelry 2300055-6, 13210 Hämeenlinna.

ttm(a)saunalahti.fi

Asiakasrekisteriin kerätään kunkin rekisteröidyn osalta seuraavat henkilötiedot:
Yksilöinti- ja yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite;

Jos rekisteröity edustaa yritystä tai muuta yhteisöä, kyseisen yrityksen tai muun yhteisön yksilöinti- ja yhteystiedot, kuten nimi, yritys- ja yhteisötunnus, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. 

Rekisteriin kerääminen on välttämätön toimenpide ostaessasi TTM-Jewelryn (2300055-6) tuotteita tai palveluja.
Henkilötietoja kerätään vain rekisteröidyltä itseltään puhelimitse, internetissä, sähköpostitse tai muulla rekisteröidyn ottamalla yhteystavalla.

Rekisterin tietoja käytetään tilausten toimittamiseen ja käsittelyyn sekä asiakassuhteiden ylläpitämiseen.
Rekisterin tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, eikä luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisteriin tallennetut henkilötiedot poistetaan aina 6kk välein.
Halutessaan rekisteröity voi nopeuttaa tietojen poistoa ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään. Tiedot poistetaan noin 30vrk yhteydenoton jälkeen.

Rekisterin tietoturvallisuus sekä henkilötietojen luottamuksellisuus, eheys ja käytettävyys varmistetaan asianmukaisin teknisin toimenpitein. Digitaalista rekisteriä suojataan ajan tasalla olevalla tietoturvaohjelmistolla. Paperiversiota ei ole.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastus- tai oikaisupyyntö voidaan myös tehdä toimittamalla pyyntö rekisterin yhteyshenkilölle.

Muuta:

TTM-Jewelry pidättää oikeuden kaikkiin tuotteisiinsa. Niitä ei saa käyttää markkinointiin eikä jälleenmyyntiin ilman lupaa. TTM-Jewelry pidättää oikeuden myös kaikkiin kuviinsa. Niitä ei saa kopioida eikä käyttää mihinkään tarkoitukseen ilman lupaa.